Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. PALIMA PRINT SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Ploiesti pentru comenzile de minimum 50 RON. Livrarea produselor va fi gratuita in localitatile limitrofe Ploiestiului pentru comenzile de minimum 100 RON. Livrarea produselor va fi gratuita in restul tarii pentru comenzile de minimum 300 RON. Pentru comenzile mai mici decat s-a specificat mai sus se aplica o taxa de livrare de 22 RON, livrarea se va face prin curier rapid.

Pentru comenzile din Ploiesti si localitatile limitrofe, livrarea se va efectua cu masinile proprii.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 10 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

PALIMA PRINT SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de PALIMA PRINT SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de PALIMA PRINT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de PALIMA PRINT SRL de la acest client.