Cine suntem noi ?

Inca de la infiintarea societatii PALIMA PRINT SRL am urmarit sa oferim clientilor nostri produse si servicii de inalta calitate si sa adoptam o politica de preturi flexibila.

Societatea PALIMA PRINT SRL se afla intr-un proces permanent de dezvoltare si extindere, avand in centrul actiunilor noastre nevoile clientilor.

Avand in spate o echipa cu experienta in domeniu de peste 10 ani, venim in intampinarea unui numar mare de clienti, din domeniul public sau privat, din Ploiesti si din tara, cu o gama diversificata de produse disponibile in stoc la preturi avantajoase bazandu-ne pe calitatea produselor in raport cu pretul oferit.

Palima Print SRL tine cont de necesitatile clientilor si de bugetul acestora. Astfel am evaluat posibilitatile de a oferi o varianta usoara, fiabila dar, in acelasi timp, sa cream un avantaj pentru afacerea lor.

colorful stationery supplies collection 53876 76321 oyhio33nu67zawwrn6qiua0ne9dlrw3o00pymc7t7a

DE CE SA CUMPARATI DE LA NOI ?

LIVRARE GRATUITA

Pentru toate comenzile mai mari de 50 lei in Ploiesti, mai mari de 100 lei in localitatile limitrofe Ploiestiului si mai mari de 300 lei in orice alta localitate din tara.

24/7 SUPPORT

Ne puteti contacta oricand doriti prin formularul de la pagina de contact, prin e-mail sau prin celelalte metode de contact puse la dispozitie pentru clienti.

FIRMA DE INCREDERE

Societatea noastra investeste permanent in oameni, suntem alaturi de clienti cu cele doua magazine deschise in Ploiesti Vest si Ploiesti Republicii.

VA OFERIM PRODUSE SI SERVICII

Societatea noastra livreaza o gama larga de produse pentru birou si scoala, produse si servicii utile in activitatile specifice firmelor, cadrelor didactice si scolarilor.

Am cumparat de la aceasta librarie mereu cu drag, atat tipizate cat si unelte de scris si colorat pentru cei mici, recomand pentru seriozitate si promptitudine.
Maria Adriana
Maria Adriana
Ploiesti