SERVICII

COPY SHOP PLOIESTI CU LIVRARE RAPIDA LA DOMICILIU SAU LA SEDIUL FIRMEI DVS.

COPY SHOP

Servicii de printare, copiere cu livrare la domiciliu sau la sediul firmei. Trimite-ne ce ai de scos la imprimanta si noi iti vom livra oriunde in Ploiesti si in localitatile limitrofe in 1-2 h. Comanda minima 50 lei pentru Ploiesti si 100 lei pentru localitatile limitrofe.

LEGARE - INDOSARIERE

Servicii de legare indosariere cu arc pentru un aspect profesional al documentelor si arhivei personale. Livrare gratuita in Ploiesti pentru toate comenzile mai mari de 50 lei si pentru comenzi mai mari de 100 lei in localitatile limitrofe Ploiestiului.

LAMINARE

Servicii de laminare si plastifiere, acoperirea documentelor cu un strat protector, la pret accesibil cu livrare rapida in Ploiesti, gratis pentru toate comenzile mai mari de 50 lei si in toate localitatile limitrofe Ploiestiului pentru toate comenzile mai mari de 100 lei.

COMANDA SERVICIILE NOASTRE

Un reprezentant Papexprint.ro va comunica in cel mai scurt timp care este costul total al serviciilor solicitate si ora la care vor fi livrate la adresa specificata de dvs.

LIVRARE GRATUITA

Pentru toate comenzile mai mari de 50 lei in Ploiesti, mai mari de 100 lei in localitatile limitrofe Ploiestiului si mai mari de 300 lei in orice alta localitate din tara.

LIVRARE RAPIDA

Pentru toate comenzile termenul de lvirare va fi comunicat de un operator PapexPrint.ro. Termen de livrare rapida 1-2h pentru comenzile din Ploiesti si localitatile limitrofe, iar in 1-2 zile in tara.

FIRMA DE INCREDERE

Societatea noastra investeste permanent in oameni, suntem alaturi de clienti cu cele doua magazine deschise in Ploiesti Vest si Ploiesti Republicii, unde puteti beneficia de serviciile noastre.

Folosesc serviciile de printare online pentru cursurile celor mici, curierul a venit aproape instant cu copiile xeroxate la noi acasa. Multumim !
familiatoma
Familia Toma
Ploiesti